Мис Нанси - неграмотна и посредствена чалгарка!

Андрей Едрев обиди „Мис България 2013“ в социалната мрежа

Звездата от „Острова на изкушението“ Андрей Едрев обиди новата „Мис България“ в социалната мрежа. По думите му Нанси Карабойчева е „неграмотна и посредствена чалгарка“.

След изказването на Едрев много от приятелите и почитателите на Нанси настръхнаха срещу него.

Самият той призна, че не познава лично Нанси, но тя със сигурност не заслужава титлата „най-красива българка“. „Познавам манталитета й, познатите й, приятелите й и доста такива като нея. Това е нещо като Софи Маринова да представлява България“, заяви Едрев по повод представянето на Нанси на „Мис Свят“.

„Не може да се търси посредственост, не може да избираме най-малко грозната! Ако нямаме какво да покажем на света, по-добре да не показваме, отколкото да се излагаме година след година, век след век“.

По думите на пътешественика, критериите за избор на миска са паднали твърде много. А за участничките не е важно дали са подходящи, а как могат да прецакат останалите и да грабнат титлата.

„Мис България вече не е титла, а етикет с цена“, заяви още Едрев. И по думите му Нанси трябва да се подготви за живота–тъй като й предстои да понесе още много обиди.Със стряскаща откровеност той обяви, че носителките на титлата „Мис България“ стават момичета на повикване след короноването. „А „Мис България“ е кауза, това е задължение за цял живот, това е пример, това е отдаденост“, коментира още той, пише „Шоу“.