Божидар Димитров и Тончо Токмакчиев подкрепиха Николов за кмет на годината

Мисия Бургас

09-10-2013, 06:30

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Димитър Николов фаворит за кмет N1

Любен Дилов-син посочи бургаският градоначалник за свой абсолютен фаворит

Димитър Николов е един от двамата ми фаворити в конкурса "Кмет на годината". Бургас просто е друг град вече. Това каза тв водещият и певец Део, като обясни, че другата му номинация остава в София и работата на Йорданка Фъндъкова. 

За бургаският градоначалник своето "за" дадоха шефът на НИМ проф. Димитър Божидаров и роденият в града актьор Тончо Токмакчиев. "Имам две номинации – за голям град – кмета на Бургас Димитър Николов, за малък град – кмета на Созопол Панайот Рейзи", посочи избора си Божидар Димитров.

Тончо Токмакчиев пък раздели първото място между Бургас и София. "Аз говоря за Николов и Фъндъкова, като за хора, които познавам, защото Бургас е родният ми град, за него просто няма какво да говорим, положителната промяна е тотална. За София смятам, че никога не е била по-чиста и не е изглеждала по-добре. Но, да не забарвяме и Цонко Цонков, който направи чудеса в Каварна", сподели бургаският актьор.

Известната телевизионна водеща Цветанка Ризова също каза, че нейни близки хора са доволни от бургаския градоначалник. Любен Дилов-син посочи Димитър Николов за свой абсолютен фаворит.

Междувременно стана ясно, че поради големия интерес към конкурса гласуването се удължава до края на работната седмица. След това кметовете на 264-те общини ще бъдат отличени в 9 категории:

1. Успешно привличане на инвестиции
2. Успешно усвояване на евросредства
3. Благоустрояване на градска среда
4. Развитие на туризма
5. Осигуряване на съвременни условия за отглеждане на деца
6. Опазване на природата
7. Поддържане и развитие на спорта
8.  Кмет на гражданите
9. Кмет на годината

Читателите имат възможност да дадат своя глас за излъчване на победител в категорията "Кмет на гражданите". Можете да подкрепите най-успешния според вас градоначалник в сайта на конкурса - konkurs.kmeta.bg.
Победителите в останалите категории ще бъдат определени от самите кметове. С предварително получени потребителско име и парола, всеки един от тях може да гласува онлайн за негов колега в съответната категория.

Източник: kmeta.bg