Димитър Николов фаворит за кмет N1

Любен Дилов-син заяви, че и той подкрепя бургаския градоначалник в конкурса "Кмет на годината"

Бургас претърпя най-драстична позитивна промяна, благодарение на усилията на един кмет. Не става дума само за улици и градинки, а за това, че Димитър Николов доведе нещата до това, да управлява един модерен морски град, с дух и атмосфера.

Това каза Любен Дилов-син и подчерта, че именно морският градоначалник е личният му фаворит в конкурса "Кмет на годината". Той допълни, че Николов е успял да преобрази града, а това се отдава само на активен човек с идеи.

"Кметът, всъщност, е един човек, който помогна на съгражданите си, да пожънат резултатите на собствената си иновативност. Той наистина промени града пред очите ми.

Познавам доста кметове, защото пътувам непрекъснато из страната. Мнозина от тях харесвам, но никого не мога да сложа наравно с него. Категорично, той е моят фаворит. Гласувам с две ръце за него", каза още Дилов-син.

Гласуването в конкурса "Кмет на годината" ще продължи до 9 октомври. Победителите в престижната надпревара ще бъдат наградени на тържествена церемония по време на Годишната среща на местните власти, на 14 октомври в курортния комплекс "Албена". Церемонията ще бъде излъчена по Българската национална телевизия./kmeta.bg