Ученици обсадиха Цвети Пиронкова за автограф (ВИДЕО)

Мисия Пловдив

09-10-2013, 10:40

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Николай Христов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Загрявка преди училище с Цвети Пиронкова (ГАЛЕРИЯ)

Олимпийска физзарядка с Данчо Йовчев (СНИМКИ)

Тази сутрин тенис звездата раздвижи децата от "Черноризец Храбър"

Нетърпеливи да получат автограф ученици буквално обсадиха най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова, която води сутришната гимнастика в СОУ "Черноризец Храбър".

За щастие спортната звезда бе подготвена - тя зарадва малчуганите с картички със своя лик и подпис (виж прикаченото видео). Цвети сподели, че тя също е имала физзарядки в училище и днешната трениворка я е върнала назад във времето.

Физзарядката е важна. При спортистите това е едно от първите неща, които правим сутрин. Дори колкото по-рано, толкова по-добре. Не е нужно да се натоварваме сериозно. Само няколко упражнения са достатъчни. Те вкарват тялото в тонус и човек се чувства по-добре през целия ден, сподели тенисистката.

Сигурна съм, че тези деца ще се запалят по спорта. На тях малко им трябва, а и спортът е толкова естествена и приятна дейност. Колкото повече деца привлечем, толкова по-добре. По мои наблюдения все повече малчугани спортуват. Ще е страхотно и ако повечето от тях се реализират като спортисти, каза още Цвети.

Първта ни ракета при жените сподели, че подкрепя инициативата за обновяването на Стадион "Пловдив". Това е едно уникално място, което събира всички спортове в едно. Аз съм отраснала там и ще е хубаво да го видим обновен, ако искаме да запазим славата на Пловдив като спортен град и школа за шампиони, изтъкна Пиронкова.