Николета дебне отвсякъде, бие Биг Брадър

Красавицата наела 25 папараци и тайни агенти

Николета Лозанова подслушва и снима масово и незаконно хората, алармираха хора от кухнята на новото й предаване. Бившата половинка на Валери Божинов и Ники Михайлов се е превърнала в женска версия на Биг Брадър от романа "1984". За нея работи екип от 40 човека. 25 папараци се разхождат по улиците на София, за да снимат родните звезди.

Най-скандалното е, че скрити камери са инсталирани в най-хитовите столични заведения и в най-скъпите бутици, където пазаруват богати дами и приятелки на бизнесмени със съмнителна слава, пише вестник Галерия.

Монтирането на камерите няма как да е станало без съгласието на собствениците на заведенията. Очевидно са им платени космически суми. Странно е как са склонили, след като рано или късно ще стане ясно, че скандалните записи са направени в техните заведения. Явно те разчитат да заблудят публиката, че някой клиент е направил компроментиращите снимки с телефон. По този начин собствениците ще изгонят клиентите си, дивят се посветени в тайната.

Освен това Николета предлагала тлъсти хонорари на известни личности срещу услугата да записват изповедите на приятели, докато пият кафе. Идеята е след това записите да прозвучат в ефир. Не е изключено затова бившата на Валери Божинов да има проблеми с правосъдието, смятат юристи.

За шоуто на хубавицата телевизията плаща луди пари. Освен хонорарите, които дава на папараците и за "бръмбари", медията харчи и за снимките на предаването, което се прави в скъпо виртуално студио, а декорите се добавят от аниматори.