Виж едни от най-романтичните хотели за меден месец

Бургас Лайф

11-10-2013, 06:00

Снимка:

architectureartdesigns.com

Автор:

Емилия Петрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Строим стадиони и хотели в Катар

Хотели за милиони на тезгяха след края на сезона

Бора Бора и...

Ако ви предстои сватба, меден месец или просто търсите романтиката във вашата връзка, следващите предложения са за вас. Места, толкова различни и красиви, предлагащи време само за вас и половинката ви. Избягайте от рутината, забързаното ежедневие, мобилните телефони и си подарете прекрасни моменти, спиращи дъха ви, пише az-jenata.bg.

Beach Bungalows в Бора Бора

Бора Бора е малък остров с гъсти кокосови гори, заобиколени от тюркоазена вода, бели пясъци и тишина. Курортът предлага апартаменти и бунгала, разположени във водата с невероятна гледка към морската лагуна.

Разполага с открити басейни, джакузита, предлагат се разнообразни спа процедури и релаксиращи терапии. Всички бунгала са обзаведени луксозно, а храната, на която може да се насладите е истински афродизиак.

Хотел Sezz Сен Тропе

Бутиков интериор с луксозни акценти, център за красота, спа център. Всички стаи са оборудвани с безплатни тоалетни принадлежности. Чудесна кухня, която е на разположение на гостите на хотела през целия ден на шведска маса. Лукс, разположен на десет минути от центъра на града.


Хотел Mandarin Oriental в Париж

Разположен е в центъра на Париж в близост до Лувъра и Парижката опера. За гостите си предлага спа вани, закрит басейн, фитнес, който е на разположение 24 часа, два ресторанта, бар. Невероятните тераси на стаите откриват най-красивата гледка над града. Едно наистина романтично място в сърцето на Европа.


Хотел The Cambrian

Намира се в красивите Швейцарски Алпи. Без значение дали ще отседнете там през зимата или през останалото време на годината, пред вас се открива романтична гледка, спираща дъха. Стаите са уютно и красиво обзаведени. Предлагат се външни и вътрешни джакузита с гледка към Алпите, а въздухът там е може би най-чистият в Европа.


Shangri-La е Villingili Resort и Spa

Райско място на Малдивите с невероятна природа и романтика. Гостите се настаняват в красиви вили в бутиков стил. Вкусна храна, безброй релаксиращи терапии и време само за вас и любимия човек.