Кмет мята крошета в клип (ВИДЕО)

Новините

11-10-2013, 09:47

Снимка:

BurgasUtre, архив

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Потвърдиха: Кметът на Ямбол превишил правата си, ще лежи 3,8 г.

Филмчето показва как е преобразил Ямбол от изостанал в проспериращ град

 Не Нео от "Матрицата", а Жоро от Ямбол. Това са коментарите на жълтите павета, след като в нета хит стана клип с кмета на града Георги Славов.

Филмчето показва как е преобразил Ямбол от изостанал в проспериращ град. Основният акцент е липсата на вода, продължила десетилетия, разкопаните улици, старите автомобили и ръждясали ламаринени спирки. В клипа Славов дава интерактивни рецепти, пише в. "Стандарт".

Хитът обаче е финалът. В него кметът кара "Ауди" и е преследван от мафиот с "Мерцедес". Двамата влизат във физически сблъсък, като Славов побеждава с хватки от карате. Лошият е тръшнат на земята, а внушението е, че победител е доброто в лицето на кмета.

Пред "Стандарт" Славов потвърди, че е участвал в сцени с карате. Клипът бил подготвен от ГЕРБ за кампанията му през 2011 г., когато спечели втори мандат. В него обаче липсвал финалът.

"Нямам представа как работната версия се е появила. Радвам се, че много хора са го гледали, а ямболци виждат, че всичко в клипа е истина и градът върви успешно напред", каза Славов. В момента срещу него се водят няколко дела, като част от тях са точно за успехите, показани в клипа. Само преди две седмици ВАС отмени ефективната присъда на Апелативен съд Бургас по т.нар. водопроводно дело и го върна за друг състав на Апелативен съд Бургас.