Махмуд на война с Лияна, взима й детето

Нож с две остриета ще се окаже за Лияна участието й във „ВИП Брадър"

Докато певицата си мисли, че основният дивидент, който тя ще си издейства от риалитито, е главозамайващата слава и събуждането на заспалата й кариера, то в реалния свят бившият й мъж Махмуд е решил да влезе във война с нея.

Кюрдът е с посрамена чест от действията на чалгарката в къщата и час по-скоро иска да вземе под опеката си дъщеря им Дениз, научи „Всеки ден".

Още с влизането си в предаването задръжките на Лияна паднаха и тя започна да се сваля на мъжете. Постъпките си оправдаваше с думите, че в живота винаги е дружала предимно с мъже и комуникацията й с тях е много по-лесна. Първи в обятията на певицата попадна Мариан, с когото обаче така и не се стигна до нещо по-сериозно.

Следващата жертва на сексапилната чалгарка бе Тервел Пулев, с когото аха да стигнат до секс. На няколко пъти двамата се гушкаха публично, раздаваха си тайни целувки, стигна се дотам, че мъжагата опипа най-интимните части на Лияна, където ръката му буквално се изгуби. Тя пък го навести под душа и облекчи, също с ръка, натрупалото се напрежение. Осъзнали какво вършат пред цяла България, шепнешком двамата си дадоха дума на ухо да спрат със страстта, за да не се забъркват в скандали.

От ден до пладне обаче изтрая въздържанието на шафрантията. Тя веднага намери утеха в лицето на националиста Павел Чернев. След флиртовете с Мариан и горещата закачка с Тервел силиконовите гърди на Лияна уж най-неочаквано се озоваха върху устните на бившия депутат атакист. През последните дни политикът минава за един от най-близките на фолк певицата и на няколко пъти той влезе в ролята на слушател на терзанията й.

Двамата не пропускат да си раздават целувки и да се впускат в еротични масажи, а преди да целуне гърдите на певицата, Чернев си позволи и да ги опипа, уж по приятелски. Съдейки по фриволното й поведение в къщата, очевидно Лияна е оставила в миналото спомена за бившия си ревнив съпруг Махмуд. Кюрдът обаче, който се крие от българското правосъдие в Турция, е напълно в час какво се случва във „ВИП Брадър" и посрамен от действията на развързалата се Лияна, той е решен да претендира за пълни родителски права над дъщеря им Дениз. Припомняме, че близо 2 години изпълнителката на „Ох, ох" води битка с родата на Махмуд, тъй като те настояваха наследничката им да не расте в България при „покварената си майка". „Сега вече няма да й се размине, Махмуд е бесен, а с парите, с които разполага, ще я разкатае в съда", твърдят близки до разпадналото се семейство. Те разкриват, че кюрдът впряга цяла сюрия адвокати, които да се борят за отнемане на родителските права на певицата след лекото й поведение в ефир.

Юристи констатират, че заради разкрепостеното й поведение магистратите няма да застанат на страната на Лияна. Казусът е повече от заплетен обаче и заради криминалното досие на Махмуд, който е лежал по затвори заради обвинения в наркотрафик. Роднините на бащата на Дениз обаче може да получат пълни права за попечителство над Дениз и малката като нищо да бъде изпратена в Анадола.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен