"Народната любов" към Орешарски се оказа евтин PR трик (СНИМКИ)

Неизвестен мъж "нахлу" в парламента

Странна случка разнообрази официалния брифинг на Пламен Орешарски в парламента вчера. Мъж на име Александър Кръстев се появи изненадващо в сградата на Народното събрание, искайки автограф от премиера, съобщи sofiaoblastinfo.com.

Виждайки ентусиаста, премиерът отиде и като истинска звезда се разписа върху тениска с неговия лик на гърдите на контрапротестиращия

Веднага след това медиите, осъмнени че това е просто PR трик, хванаха на тясно фена на Орешарски и го разпитаха как е влязъл в парламента. Зевзекът някакси е успял да влезе в сградата на парламента, да пробие охраната на НСО и да се приближи буквално на крачка от министър-председателя. Как е станало обаче това, остава загадка.  

Кръстев заобяснява как подкрепя страстно  и правителството и как цялата идея за нахлуването е негова. Той обаче не каза кой му е осигурил пропуск за влизане в парламента. Бърза справка в системата за пропускане в Народното събрание разкри, че уж случайния и обикновен фен на Орешарски е влязал в парламента с пропуск, който му е осигурен от депутата от БСП Борис Цветков. Влезлият в парламента мъж така и не успя да даде адекватно обяснение какво точно се е случило.

Журналистите бързо разкриха зле режисирания фарс за "народната любов", обляла премиера Пламен Орешарски. Присъствщите медии дори се пошегуваха, че отново са били принудени да пишат двойка на жена, която се изживявала като PR номер 1 на БСП и правителството.