Кубрат и Андреа няма да се женят?

Дългоочакваната сватба между боксьора Кубрат Пулев и фолкпевицата Андреа няма да се състои през април

Плановете за венчавката се провалят за пореден път, този път заради кариерата на Кобрата. Той трябваше да каже заветното "Да" на фолкаджийката на 27 април, но се оказало, че това няма да стане. В момента ангажиментите и кариерата му били по-важни от пищна церемония с Андреа.

Според слуховете Кубрат нито и подарил пръстен на годеницата си, нито организирал годеж. Андреа пък е зарязала всякакви организации и дори не си взела поръчаните покани за празненството, пиеш lifestyle.

Двамата се мъчат да станат семейство от 5 години. Но всеки път, когато обявят дата за сватбата си, нещо се случва и се отказват.

Мнозина предричат, че дългият им годеж няма да приключи пред олтара и те скоро ще се разделят. Тази теория е подпомагана и от редица слухове, че Андреа и Кубрат са все още заедно само за пред медиите, иначе чувствата помежду им отдавна са изстинали.

И друга драма тлее между тях, пише Всеки ден. Кобрата е готов за насленици, докато Андреа все още смята, че не е времето да си разваля прекрасното телце с една бременност. 26-годишната певица е споделяла, че и е рано да бъде майка и има още години звездна кариера пред себе си.