Гавра! Тервел се подигра на Андреа в ефир

"Все едно аз да изляза на ринга и да си разменя кецовете нарочно!"

Тервел Пулев, който в момента участва в тв риалити, изкоментира пред съквартирантите си поведението на жената на брат си Кубрат и вокалните й умения. Андреа никога не се е славела с кой знае какви гласови данни, но за пръв път "човек от семейството" я закопава и то в национален ефир.

Тервел, заедно с другите съквартиранти от Къщата на VIP Brother 2013, изкоментира изпълненията на фолк дивите на плейбек в нощните заведения. Темата започна друг участник в риалитито - марионетката Пламен. Той сподели, че русокосата дива е пяла точно пред него и си е личало как е отваряла само уста, без да възпроизведе звук, пише Lifestyle.bg.

Лили и Станка пък попитаха Пулев дали снимката, на която певицата държи микрофона наобратно, е направена на шега: "Да, бе, нарочно! Ти добре ли си? Все едно аз да изляза на ринга и да си разменя кецовете нарочно!", категорично заяви Тервел, от което си пролича, че изобщо не симпатизира на избранницата на брат си и затвърди мнението на много музикални критици, според които мястото на Андреа не е на сцената.