Мастер писа "шестица” на Стралджа и се утвърди в челото

Спорт

28-10-2013, 09:18

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мастер, Созопол и Несебър окупираха челото на "В" група

С най-голяма стойност за тимовете от региона е победата на Несебър над Верея с 2:0

И трите бургаски отбора в Югоизточната „В” група постигнаха ценни победи, които ги поставиха на първите три места в класирането. С най-голяма стойност за тимовете от региона е победата на Несебър над Верея с 2:0. Отборът от Стара Загора е четвъртият тим , който ще спори с Несебър, Мастер и Созопол за място при професионалистите от втория ешелон. Головете за делфините отбелязаха Стойко Колев и Николай Костов, които са възпитаници на школата на Нефтохимик.

Созопол също записа очаквана победа над средняка Гигант от Съединение с 3:0. С голове на Тодоров Ст. Димитров и Шерденов футболистите на Румен Димов показаха, че вървят по възходяща линия и лидерската им позиция не е случайна. Отборите на Созопол и Несебър имат по 28 точки в актива си, но са и с мач по-малко от лидера Мастер.

Отборът на Ангел Стойков излезе еднолично начело след като победи безапелационно Стралджа с почти хандбалния резултат 6:0. Победата е още по-сладка, защото бе извоювана от бургазлии като гости. С хеттрик за победата се отчете Петър Колев, два гола добави Георги Калоянов, а домакините си отбелязаха и автогол.

В следващия кръг Мастер приема Загорец, Созопол гостува на Левски (Карлово), а Несебър ще пътува до Пловдив за визита на Спартак – С 94.