Млякото е ... смъртоносна отрова?

Робърт Коен в интервю разкрива, че кравешкото мляко е…смъртоносна отрова

- Твърденията ви, че кравешкото мляко е смъртоносна отрова шокират!
- Мляко, сирене, кашвавал, сладолед, кисело мляко – не знам как някога бих живял без тези неща. Може би бях най-големият консуматор на млечни произведения в щата Ню Джърси – където живеех; моите деца също бяха като мен в това отношение. Докато един ден нещо, наречено генно инженерство не се появи на трапезата ни и аз започнах да разследвам дали искам децата ми да пият доброто старо пълноценно мляко или генетично направеното мляко. Преди бях начело на една лаборатория – правех изследвания и се опитах доста честно да погледна на всичките спорни неща, касаещи генното инженерство. Всяка една глътка от кравешкото мляко съдържа вирус, гной, бактерии, мощни хормони на растежа, протеини, които причиняват алергии, антибиотици, пестициди, мазен холестерол и диоксин – кои от тези неща бихте искали във вашето тяло?
- Подобна информация е един огромен шок за повечето хора.
- Ами да ти кажа това не е точно голям шок  защото, ако кажа на по-голямата част от слушателите ти: “Ето тук имам една хубава, ледено-студена чаша със свинско мляко, която да си изпиете със сладкото, което ядете”, или “Какво ще кажете за малко кравешко мляко с вашите шоколадови сладки”, на хората би им призляло. Биха казали: “Категорично не!” Инстиктивно биха знаели, че не трябва да го правят. Всъщност, вие не бихте ги изкушили дори и със студена чаша човешко мляко. Би им призляло на секундата, защото те знаят, че има вещества в онези млека, които са предназначени за младите животинчета от съответния вид…Мога да изброя 59 различни хормона във всяка глътка мляко. Точно това е млякото – една система за доставяне на хормони във вашето тяло. А вие не искате кучешки или свински хормони. Не искате и кравешки хормони…Откриваме връзка между млякото и много човешки заболявания. И аз не съм първият, който твърди това – д-р Спок твърдеше това. Той продаде 75 милиона бройки от книгата си за отглеждане на деца. Единствената книга, която е продавана повече в историята е Библията. Д-р Спок казваше, че никой човек на средна възраст, дете или възрастен няма нужда от кравешко мляко…
- Какви други хронични болести са да речем, влошавани или дори причинявани от продължителна употреба на мляко?
- Нека разгледаме Голямата Петица – в САЩ убиец номер 1 е сърдечната болест, после е остеопорозата, ракът, диабетът и астмата. Разглеждаме нации, които пият мляко. Откриваме, че тези болести са често срещани. Когато разглеждаме нации, където консумацията на сирене се е утроила през последните 30 години, като Англия, Франция, Канада и САЩ – откриваме също утрояване на асматичните заболявания и видовете рак на гърдата. Познай коя страна има най-висок процент от болни от рак на гърдата? Номер 1 в това отношение е Дания, следвана от Норвегия, следвана от Холандия, следвана от Швеция – забелязваш ли тенденция?
- Консумацията на мляко!?
- Хайде да поиграем още малко на изброяване на факти. Знаем за рака на гърдата – коя държава има най-високи показатели за сърдечни болести?
- Ами мисля си че е САЩ.
- Не е! Дания, Норвегия, Холандия и Швеция – рано или късно ще схванеш нещата! Костни болести, сърдечни болести, рак на гърдата – забелязваш ли накъде се насочваме? Най-високите нива на консумация на млечни продукти…
- Отказах се от млякото преди години и след като го направих синусите ми се прочистиха, храносмилането стана много по-лесно, имах повече енергия и по-малко умора. Това беше една невероятна трансформация.
- Това е нещо, което си забелязал и нещо, което всеки ще забележи веднага. Можеш да четеш пропагандата на млечната индустрия или да посетиш сайта ми www.notmilk.com и да почетеш оттам. Пиша по една колонка там всеки ден. Опитайте 7 дни – не яжте никакви млечни произведения – мляко, сирене, кашкавал и т.н. – 7 дни. И на 8-мия ден се почерпете с пица и хапнете сладолед за десерт и наблюдавайте какво ще стане на следващия ден – 9-ия.
- Ако ви стиска, нали?
- През първите 7 дни слузта и храчките ще задръстват бъбреците, далака и панкреаса – всички ваши вътрешни органи. Вие дори не знаете, че тази слуз и храчки са там! Когато се прочистите, все едно една мъгла се вдига и си Можеш ли да си представиш? Те са равномерно разпределени между всички ваши органи, така че бъбреците ви са една гъба за слузта. Имам една аутопсия на един много известна американска атлетка. Фло Джо спечели златен олимпийски медал и умря след като направи една реклама за мляко, след като беше яла пица – 15 часа след последното й ядене, тя умря и в стомаха й имаше 250 кубически сантиметра от несмляно сирене моцарела, 15 часа след като го беше яла и тялото й беше в такова страдание, защото не можеше да разгради това сирене. Следователят по смъртни случаи, който разряза бъбрека й, описа дебелата, гъста храчка, която излязла от бъбрека й; целите бели дробове, трахеята и трахиално-бронхиалното дърво – всички те били здраво, ама яко по думите му, задръстени от слуз. Тя дори имаше белези от пръсти по гърлото и пицата, която е изяла е било 15 ч., а умира в 6 ч. сутринта на другия ден – 15 часа по-късно тази моцарела не е била смляна, както и задръстването от нея. Ето защо казвам 7 дни без никакви млечни произведения, хапнете пица за вечеря и сладолед за десерт и на следващата сутрин ще се събудите толкова задръстени, толкова слузести. Депресиращо е това, което млякото ви причинява. Консумирайки млечни продукти, си намалявате капацитета на белите дробове, сексуалния си нагон, млякото ви оплесква като ходите до тоалетна – хубаво е да не приемате никакви млечни продукти за една седмица, защото веднъж щом видите двете крайности, не мога да си представя как някой би се върнал към използването на млечни произведения.
- Каква допълнителна информация биха намерили хората на сайта ти: www.notmilk.com ?
- Ами можете да се позабвлявате малко като прочетете точно горе в средата средното преброяване на гной в млякото, което пиете. Ако извадех една чаша мляко пред вас и ви кажех: “Ето изпийте тази чаша, в нея има само 100 гнойни клетки”. Не бихте го направили…Вижте, една крава филтрира през вимето си 10 хиляди литра всеки ден. А млякото, бялото мляко са всъщност мъртви бели клетки и те са телесни клетки или гнойни клетки. Млякото е точно това – гной. Гнойта не е опасна – тя не е едно от най-опасните неща в млякото, тя просто е отвратителна. Но тя е вкусна – някога яли ли сте гной, смесена със захар и замразена? Това е сладоледът, но е сладък! Какво друго обаче могат хората да намерят в сайта ми? Има цяло разобличаване на глупавите реклами за мляко, което съм направил.

 

Източник: Plovdivmedia