Мартин Петров: И във "В" група щях да играя за ЦСКА

Не искам да се правя на звезда на "Армията"

Мартин Петров бе официално представен като футболист на ЦСКА, а на последвалата пресконференция опитният футболист отговори на множество въпроси на журналистите.

Бившият футболист на Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и Болтън сподели, че е дошъл на „Българска армия“, за да помогне на любимия си отбор, а не да се прави „на голямата звезда“.

„Благодаря ви за вниманието. Първите ми думи са голяма благодарност към ръководството на ЦСКА и към старши треньора Стойчо Младенов. Той е човекът, който постоянно ми звънеше в последните месеци. След като тренирах с отбора месец и половина, след това се върнах в Англия, но той не изгуби тази вяра в мен и постоянно искаше да се върна в отбора, а имаше пълното право да не иска вече да ползва моите услуги, след като няколко пъти му отказах през лятото“, каза Мартин.

„Надявам се с моето присъствие в отбора отново да се види, че ЦСКА започва да прави това, което е правил дълги години назад във времето. Това е моята цел и разбира се да показвам моите качества на терена.“

„Моето състояние физическо смятам, че е добро, тренирах с отбора месец и половина, но когато нямаш игрови ритъм е трудно. И през последната година не съм играл, подготовката не протече по най-добрия начин. Ще се опитам с моя опит да вляза във форма бързо. Надявам се с жълтата карта всичко да е ок.“

Повече четете в Sportline.bg