Том Джоунс щастлив, че е в София

София Лайф

30-10-2013, 18:19

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Том Джоунс ще взриви НДК! Има ли готови?

Том Джоунс взривява София на 30 октомври

Певецът пристигна за концерта си у нас във видимо добро настроение

Снощи с чартърен полет от Израел в София пристигнаха легендарният Том Джоунс и целият негов екип, който ще вземе участие в шоуто довечера в Зала 1 на НДК.

Във видимо приповдигнато настроение от стъпването си на българска земя, 73-годишната звезда не отказа да раздава автографи и уважи за няколко въпроса очакващите го на летището медии.

Той потвърди, че концертът му в България тази есен е бил изрично негово желание към агента му и това се дължи изцяло на българската публика. От престоя си в София той очаква само най-приятни моменти в залата по време на концерта и след това докато разглежда града.

Том Джоунс ще остане един ден допълнително след концерта си, за да има време да усети духа на София, което не е успял да осъществи при предишното си посещение.

Въпреки огромния си талант и невероятна музикална кариера, сър Том Джоунс се оказва съвсем непретенциозен. Нещата на които държи по време на престоя си в България са няколко ароматизирани свещи, бутилка безалкохолно шампанско и плато сирена. Екипът му пък ще се подкрепи с прясно изцеден портокалов сок, българска бира и френски вина. Важна част от ускловията на звездата и неговия екип са кофи за разделно изхвърляне на отпадъци и пълно отсъствие на цигарен дим.

Той ще промотира у нас последния си албум Spirit In The Room. Новата колекция съдържа кавъри на песни на Пол Макартни, Боб Дилан, Пол Саймън и др., чрез които сър Джоунс желае да отдаде дължимото на най-уважаваните от него творци.

Очертава се наистина забележително шоу, с изцяло нова сценографията, програма и мултимедия и специално осветление и озвучаване, внесени в България от Германия, за да покрият техническите изисквания на един от най-популярните и обичани изпълнители в света.