Николета с нов любовник?

Скандалният Валентин Кулагин и моделката Зорница Линдарева притеснени, че Ни Ло ги следи. Готови са да разкрият новия мъж на водещата

Всички са вдигнали ръце от Ни Ло и екипа на предването й. Никой вече не може свободно да прави каквото си поиска, било то морално или не, в столицата и извън нея. Лозанова е пуснала фотографи навсякъде по дирите на звездите.

Стилистът Кулагин, който често си позволява да захапва водещата, сподели в социалната мрежа, че втора сутрин вижда пред блока си черна кола с лъвче.

Дизайнерът призова брюнетката да разкара хората си, в противен случай ще се наложи да разкаже за новия й любовник, пише ХотАрена.

Моделката Зорница Линдарева изглежда преживяла същото. В знак на подкрепа, тя коментира статуса на гримьора. „Пред нас беше „Опел Астра“.

Снимат колите ни и чакат нещо интересно, а интересното е при нея и новия й…“, заключи любовницата на Тачо.

Николета Лозанова здраво се е хванала да прави рейтинг на гърба на враговете си. Бившата приятелка и майката на детето на Валери Божинов – Алисия, бе излъчена в незаинтригуващи кратки кадри в събота вечерта.

Плеймейтката я остави за накрая, тъй като всички заради нея издържаха да гледат предаването й. Надпис „Следва продължение“ и общо взето нищо ново покрай певицата.

Моделката ще й отдели време и в друг епизод. Подобно на нея, така ще очакваме и Кулагин, и Линдарева скоро да се появят на екран, освен ако не си измислят, че някой ги следи.