Нефтохимик започва подготовка за Славия

Спорт

05-11-2013, 09:52

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нефтохимик затвърди доминацията си в дербито

Нефтохимик отново би Черноморец, този път с 1:0

Програмата на отбора предвижда по една тренировка до края на седмицата и еднодневен лагер преди двубоя на Овча купел

Днес отборът на Нефтохимик ще направи първа тренировка след победата в последния кръг над Черноморец с 1:0. Веднага след мача футболистите бяха пуснати в двудневна почивка от старши треньора Атанас Атанасов. Вечерта след мача играчите и много от привържениците отпразнуваха подобаващо победата. Интересно е да се отбележи, че предишната победа в първенството за отбора на Нефтохимик отново бе срещу същия съперник.

Програмата на отбора предвижда по една тренировка до края на седмицата и еднодневен лагер преди двубоя на Овча купел. След мача от последния кръг двама от футболистите на „шейховете” са с оплаквания. Петър Димитров изигра целия мач с болки в крака, но въпреки това отново бе с важна роля за победата. Другият футболист с проблеми е Стамен Ангелов, който има доста сериозни след от бутони. По тази причина той бе заменен в мача. Днес след обстоен преглед ще бъде преценено състоянието на двамата футболисти и дали те ще могат да тренират наравно със съотборниците си.

Към отбора от днес се присъединява капитанът Коста Янев, който получи почивка от треньора, а и бе наказан да не участва в един мач на отбора. Днес се очаква решението на дисциплинарната комисия по казуса от края на мача, когато в трибуните бяха изпратени помощник треньорът Ганчо Евтимов и нападателят Васил Калоянов. Очаква се те да пропуснат следващия мач на отбора в столицата.