1000 лв. куверт за луксозна Нова година пуснаха в Бургас

Бургас Лайф

12-11-2013, 06:00

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Щраус оркестра Виена" с бонус концерт в Бургас

Бургас след края на света

Хотелите в града глезят купонджиите с изтънчено меню и артистична парти програма

Тридневен лукс пакет на стойност 1000 лв. пусна бургаски хотел за предстоящите новогодишни празници, показа репортерска проверка на BurgasUtrе.

По време на престоя си желаещите да посрещнат 2014-а на метри от морето ще ползват безплатно арома сауна, парна баня, джакузи, релакс зона и солено езеро.

Празнична вечеря с 5-степенно меню, отворен бар напитки и програма с известни имена от хайлайфа у нас, ще гарантират настроениeто на гостите. Дните преди големия купон пък ще са наситени с богата атракционна програма. В пакета са включени зимен чай в съчетание с изпълнения на роял на живо и следобеден пиано релакс.

Пилешко филе с козе сирене и спанак и свинска рибица в сусамова коричка пък ще изкушава купонджиите в друг емблематичен бургаски хотел в новогодишната нощ. Богата музикално-артистична програма, спектакъл на изпълнители от X-фактор, танцово шоу и томбола с награди ще допълват парти атмосферата. Цената на двудневния пакет е 125 лв., като е включена и късна закуска на следващия ден, тип “брънч”. Гостите могат да се поглезят и с бонус – релакс услуги. Част от промоцията са фитнес, сауна, солариум и хидромасажна вана.

Друга оферта в морския град предлага двудевнен пакет при настаняване в апартамент срещу 240 лв. Куп приятни изненади, специални награди и много настроение, обещават от заведението. Изтънчено мено с плато от фини мезета, стек от свински врат с азиатски аромати и палачинка с пълнеж от пилешко филе, гъби, бекон и сметана, запечена с кашкавал ще посрещнат гостите на празничната трапеза.