Мариана Попова иска да стане осиновителка на сираче

Певицата даде пълна подкрепа за "Петлите" от сцената в зала 1 на ДНК

 Зала 1 на НДК в София се оказа тясна да събере емоции и талант в една кауза, която за първи път излезе на сцена пред многохилядна публика. Сцени от спектакъла на "Петлите"- "Пеем и танцуваме, за да не плачем" бяха представени в пълен синхрон с изпълненията на 11 от най-популярните изпълнители в страната. 

СНИМКИ ОТ СПЕКТАКЪЛА ВИЖ ТУК

По време на събитието, в което взеха участие Петя Буюклиева, Мариана Попова и Лексус, Орлин Павлов, Соня Иванова, Михаела Филева и Вензи, Анелия, Крум и Ани Хуанг, Стефан Илчев и Кичка Будурова, режисьорът Симеон Димитров успя да впете най-вълнуващите сцени от мюзикъла, разказващ живота на децата, израстнали в сиропиталища. Малките артисти показаха на публиката невероятен талант и силно актьорско присътвие като професионалсти.

"Твърде силно се вълнувам, за да изкажа възхищението си от тези прекрасни деца. Те са пример за надежда и вдъхновение", сподели при финалното си изпълнение "Обичам те, майко Българийо" бургаското момиче от голямата музикална сцена Кичка Бодурова. 

Гласът, който успя да прескочи не един и два музикални стила и да се запише в златния фонд на българската музика Маряна Попова пък обяви от сцената, че с половинката си обмислят осиновяването на дете от социален дом. Изпълнителката, чийто глас прелита над октавите с лекота, Петя Буюклиева пожела да продължи участията си на сцена с децата от формацията.

Следващото представяне на спектакъла ще бъде на бургаска сцена, отново с подкрепата на звездите, на 21 ноември.