Емоционално! Таня от Бургас разплака Х Factor

Бургас Лайф

15-11-2013, 23:31

Снимка:

ekrana.info

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Таня: Готова съм! X Factor ме накара да повярвам в себе си

Талантливата бургазлийка си тръгна от формата изключително емоционално, след битка със своята съотборничка и приятелка Теодора Цончева

Една от перлите в тазгодишния формат на Х Factor рокаджийката Таня Димитрова от Бургас отпадна от формата на предаването, след челен сблъсък с една от своите съотборнички и приятелки Теодора Цончева.

"Притеснява ме единствено фактът, че трябва да изляза, за да се боря не със съперничка, а с приятелка, която много обичам", каза Таня малко преди старта на битката за оцеляване в шоуто.

Изключително емоционално бе изданието тази вечер, когато на "ринга" трябваше да излязат две от най-талантливите участнички във формата. Борбата се оказа изключително напрегната.

И двете дадоха всичко от себе си, но вотът на зрителите реши в предаването да продължи Теди.

"Това отпадане за мен не е нищо друго, освен една врата към бъдещето", каза в края на шоуто талантливата бургазлийка.

Таня покори публиката със своя неповторим глас и идентичност. Таня показа не само присъствие, но и истински талант и изпя едни от вечните парчета в рока. Нежна, крехка, но и силна и категорична, тя успя да впечатли и най-скептичните.

"Ти си един грамадански изпълнител, Таня ", бяха думите на нейния ментор Велизар Захариев "Заки", който през сълзи се прости с талантливата бургазлийка.