Бизнесът влиза в Go to Burgas

Мисия Бургас

18-11-2013, 15:14

Автор:

Емилия Петрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Виж всичко за Бургас само с един клик в Go to Burgas

Общината кани всички желаещи да се включат безплатно

"Ако сте собственик на заведение, хотел, магазин, галерия, ако  управлявате бизнес, предоставящ услуги от интерес и практическа полза за туристите, община Бургас ви дава възможност да популяризирате дейността си напълно безплатно чрез официалния туристически портал Go To Burgas, призоваха от местната администрация.

Както Burgasutre вече писа интернет страницата си е поставила амбициозната задача да събере на едно място и да представи атрактивно всичко необходимо за града, от което един турист се интересува и нуждае.

Точно поради тази причина сайтът е разработен така, че информация в него да могат да качват не само неговите администратори, но и всеки друг, след направена регистрация.

Външните потребители могат да споделят информация както за обекти, така и за събития – за всеки от тях те трябва първо да изберат съответната категория - хотел, аптека, магазин, галерия, др. – за обекти; или концерт, изложба, фестивал, уточниха от общината.

Необходимо е също да се въведе име, кратко описание, снимка, адрес, контакти – задължително на български език, а при възможност и на английски и руски.

Информацията се проверява и, при необходимост, редактира от администратор, след което се появява на сайта. 

Самата регистрация е изключително лесна и става с въвеждане  на име, е-мейл, телефон и парола от полето "Вход за собственици".