Созопол с най-доброто срещу Литекс за Купата

Спорт

19-11-2013, 12:13

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Созопол не се даде лесно на Литекс

Созопол с достойно представяне за Купата

Очаквайте подробности и всичко по-интересно около днешния мач на Созопол срещу Литекс, веднага след края на срещата.

Старши треньорът на Созопол Румен Димов няма да пази футболисти за дербито на югоизтока в края на седмицата с Несебър. Той ще пусне всички свои най-добри футболисти в ма1а – реванш за Купата на България срещу Литекс Ловеч. Двубоят е днес от 13.30 часа на градския стадион в „града на люляците”.

Първият мач между двата отбора завърши с минимална победа на гостите, които играха с резервите и няколко юноши, като дадоха почивка на част от титулярите. Въпреки това треньорът на един от лидерите в А група се принуди през второто полувреме да пусне най-добрите си играчи, за да си осигури победата. Голът, който падна през второто полувреме, стана след спорен фал пред пеналта на домакините, а при изпълнението на нарушението, топката бе в движение.

Старши треньорът на Созопол Румен Димов след мача изрази недоволството си към част от отсъжданията на арбитрите, които отминаха някои нарушения за картонии на оранжевите, а в същото време декорираха напоително в жълто играчи на домакините за далеч по-безобидни нарушения.  В същото време няколко кръга преди края на есенния полусезон в Югоизточната  В група, наставникът на приятната изненада при аматьорите е притеснен от факта, че няколко от най добрите футболисти на Созопол ще сменят клубната си принадлежност на полусезона. Играчите са наблюдавани от скаути на първодивизионни тимове и отбори от Б група, които са със сериозни претенции за участие в разпределението на квотите за Лига Европа и майсторска промоция догодина.

Очаквайте подробности и всичко по-интересно около днешния мач на Созопол срещу Литекс, веднага след края на срещата.