Пореден участък на "Столетов" се затваря за движение

Мисия

20-11-2013, 18:19

Снимка:

община Стара Загора

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Два нови светофара на ключови кръстовища в Стара Загора

Затварят за движение част от "Столетов"

Променят разписанията на автобусни линии

Преустановява се движението по ул. „Генерал Столетов" в участъка от ул. „Д-р Тодор Стоянович" до ул. „Георги Стойков Раковски" в гр. Стара Загора за времето от 21 ноември до 24 ноември, в часовете от 07:00 часа до 18:00 часа.

Ограничението се налага с оглед осигуряването на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по проект „Зелена и достъпна градска среда". То се отнася за движението на личен, обществен, договориран транспорт и на автомобили, извършващи транспорт за собствена сметка.

В посочения часови интервал те ще се движат по обходен маршрут: за движещите се посока от запад на изток: ул. „Д-р Тодор Стоянович – ул. „Димчо Стаев" – бул. „Славянски" – бул. „Св. Патриарх Евтимий", а за движещите се посока от изток на запад: бул. „Св. Патриарх Евтимий - ул. „Августа Траяна" – ул. „свещ. Георги Клисаров" – ул. „Илия Куртев" – ул. „Княз Ал. Батенберг".

Препоръчва се водачите на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната маркировка. Осигурена е подмяната на вертикалната пътна маркировка за посоченото време и място. Уведомени са домоуправителите за ремонтните дейности. След приключване на мероприятието, движението ще се нормализира незабавно по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

За същия период, от утре до 24 ноември се променя и маршрута на движение на автобусни линии с №№ 20, 14, 17 и 51. Промяната се налага във връзка с извършване на ремонтни дейности по ул. „Ген. Столетов”. Часовете на тръгване от крайните пунктове на горепосочените автобусни линии остават непроменени.

Подробности за промените - на сайта на община Стара Загора: http://www.starazagora.bg/