Разбиха оборотен бардак в "Меден рудник"

59-годишната собственичка на секс-квартирата е в ареста. От месец март тази година тя склонила и предоставяла за платени секс-услуги общо девет момичета на възраст между 18 и 30 години

Полицията в Бургас разби бардака на 59-годишна в к-с Меден Рудник. На същата са повдигнати обвинения за трафик на хора и за предоставяне на апартамент за развратни цели, разположен в бл. 294 в к-с Меден Рудник. Бургазлийката въртяла бизнес от началото на месец март тази година и е склонила и предоставяла за платени секс-услуги общо девет момичета на възраст между 18 и 30 години, всички от Бургас.

Момичетата се отзовавали по обяви до клиенти, публикувани в интернет и бургаски вестници, които обещавали "приятни преживявания", "секс със строга господарка", "руса медицинска сестра, сбъдваща всички желания" и др.

При стандартен секс "труженичките" вземали сумата от 70 до 100 лв. на час, като в зависимост от клиента и услугите цената можела да варира. Секс за цяла нощ струвал 400 лв., а цената на еротични преживявания със садо-мазохистичен привкус се определяла по договорка.

Криминалистите установили, че освен секс-квартирата, за уговорки и изживявания с клиенти е ползвано и кафене Фонтана, разположено в бл. 332 в комплекса. Момичета са отвозвани и по адреси на клиенти.

При извършеното претърсване на апартамента, личния апартамент на С.Б. и ползваното кафене са намерени и иззети помощни материали и еротични атрибути / камшици, белезници, еротични играчки и др./. Иззети са веществени доказателства, установени и разпитани са свидетели и клиенти.

Спрямо С.Б. е наложена мярка за неотклонение задържане под стража за срок от 72 часа, като същата е приведена в бургаския следствен арест. Работата по случая продължава от служители на сектор Криминална полиция и Четвърто РУ Бургас.

Според текстовете на Наказателния кодекс е предвидено наказание от три до десет години лишаване от свобода и глоба от 10 000 до 20 000 лв. за набиране и транспортиране на лица, с цел развратни действия.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен