Цветанов: Коалиция с БСП и ДПС е неприемлива

Зам.-председателят на ГЕРБ вижда съмишленици по-скоро при Реформаторския блок

Коалиция с БСП и ДПС е напълно неприемлива, трябва да се търсят съмишленици в дясно и по-скоро в редиците на Реформаторския блок. Това заяви вчера заместник-председателя на партията Цветан Цветанов на среща с партийния актив в Хисаря. Цветанов направи равносметка на свършеното до момента и на актуалната политическа обстановка. В началото той поднесе поздравите на лидера на партията Бойко Борисов и се извини от негово име, че не може да присъства на срещата и благодари лично на присъстващите за подкрепата на митинга миналата събота.

Вчера областното ръководство на ГЕРБ, начело с народния представител Здравко Димитров, събра на семинар в Хисаря над 200 кметове, общински ръководители, общински съветници, секретари и технически сътрудници. На срещата бяха обсъдени актуални политически въпроси и бе направен отчет на дейността на партийната организация за 2013 година.

В края на официалната част Цветан Цветанов първо подробно отговори на всички въпроси на присъстващите на срещата, след което раздаде членските карти на новите членове в организацията по общини. 308 са желаещите от 17-те общини в областта, които се вляха в редиците на ГЕРБ и още 70 чакат за одобрение на молбите.