Войната между Андреа и Николета продължава

Фолк певицата публично заплаши плейметката

Гнусен компромат срещу Николета Лозанова държат бившата й най-добра приятелка Андреа и Моника Валериева, пише HotArena.net.

Двете заплашиха публично плеймейтката в социалната мрежа, че скоро ще разкрият много истини, които ще дойдат от най-близкия човек на Лозанова. „Във всеки отбор има къртица“, загатва бившата любовница на Валери Божинов.

Обратното броене започна

Войната започна тази събота, когато в интервю с Цветелина Янева Николета изпусна злобна отрова срещу Андреа. „Тя води някаква война срещу мен, но аз съм си казала, че на никого няма да пусна аванта“, изсъска Лозанова.

Снощи в социалната мрежа тя продължи с атаките: “You have only few days, darling“ („Имаш само още няколко дни, мила“), и добави: „Има жени, които са обичани, и такива, които просто са удобни и цял живот ще си останат такива - временни“.

Макар Николета да не е споменавала имена - който трябва, бързо се е разпознал. Реакцията на Моника Валериева не закъсня и тя на свой ред отговори във Фейсбук.

Къртицата

„Някои хора си мислят, че ще ни изненадат, но май ние ще ги изненадаме. Винаги има къртица в отбора, лошото е, когато това е мъж, на когото вярват“, злобно написа Моника, като добави и Андреа в поста.

„Умните изчакват удара на врага, така че дай и да изчакаме и теб да оплюят, пък тогава да пуснем материала“, не остана назад и певицата. Тук Моника добави, че ще си пази козовете до края на играта, който обаче идва скоро и много истини ще излязат наяве.

Фенове заподозряха, че и Валери Божинов ще бъде намесен, като най-близкия мъж на Николета.

По всичко личи, че Моника и Андреа няма да разкрият компромата си, освен ако Лозанова не удари първа. Със заплахите си те намекват точно това: „Николета, дръж си езика зад зъбите, за да не си отворим и ние устата“.

Нищо чудно плеймейтката да се стресне и да даде на заден!