Гала изгони НИдялко от "На кафе"

TV изявата на колоритния ямболия приключи повече от безславно само след 10 минути

Истински сеир се разигра в ефира на Нова телевизия рано тази сутрин. Недялко, първият изгонен от Къщата на Биг Брадър Ол Старс, по традиция беше на гости на Гала в предаването й “На кафе”.

ИНТЕРВЮ С НЕДЯЛКО ВИЖ ТУК

Телевизионната изява на колоритния участник обаче приключи повече от безславно само след 10 минути, след като беше позорно изгонен от студиото на сутрешното шоу.
Какво се случи? Бившият вече съквартирант пристигна при Гала и веднага започна с добре познатия си репертоар колко е велик и как хората го обожават.

Дори и опитната водеща не издържа на това самохвалство и го попита в прав текст като е толкова обичан, защо зрителите го изгониха. Думите й отключиха истински порой от думи и нападки, че в България едва ли не нямало истински водещи и самият Недялко бил единственият такъв.
Нещо повече, ямболията дотолкова се развихри, че се опита да накара Гала да престане да си следва сценария и да кара на прима виста, за да докаже, че има качествата за водеща. Търпението на блондинката определено се изчерпа след като Недялко взе да повишава тон, ядосан от поредната забележка срещу него. Двамата бяха на път да се скарат и то в ефир, когато продуцентите се усетиха накъде отиват нещата и незабавно пуснаха реклами, за да замаскират цирка. След края на прекъсването, Недялко не беше в студиото, а Гала продължи да си следва сценария, все едно той изобщо не е бил в шоуто.

източник: SNews.bg