След Биг Брадър и Гала натиреният Недялко подлуди фейсбук с интервю (ВИДЕО)

Бургас Лайф

27-11-2013, 06:00

Снимка:

Big Brother All Stars/ Видео: dailymotion.com

Автор:

Емилия Петрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гала изгони НИдялко от "На кафе"

След завършилото набързо гостуване при Гала ямболският "шоумен" даде онлайн интервю в социалната мрежа

След като участието му в Къщата на Биг Брадър приключи бързо - бързо, а вчера още по-бързо завърши гостуването му при Гала в "На кафе" /виж видео от предаването долу/, ямболският "шоумен" Недялко Лазаров буквално подлуди фейсбук с умопомрачително онлайн интервю на официалната страница на риалити формата.

То продължи точно 30 минути, през които зрителите имаха възможност да зададат на НИдялко всякакви въпроси, а от неговите отговори пускаха администраторите на фен страницата. Потребителите не само "забиха" на Недялко Лазаров провокативни въпроси, но и го взеха на подбив и не му спестиха доста неща. Вероятността обаче Недялко да е прозрял мнението на "негово величество зрителя", е много малко вероятна.

Ето някои от въпросите на потребителите и Недялковите отговори, които запазваме с оригинална пунктуация и словоред:

Недялко, нали каза, че ще излезеш последен от къщата какво стана?

Случи се следното нещо - всички сезони на всички Big Brother-и до момента имаше много слаби характери. Щом всички се радваха, когато излизаха от Къщата... Аз плача, защото моят телевизионен храм е там, аз влязох, за да изляза последен, борбен. Дори и второто място не ме задоволява. Стана така, защото отидох на зрителски вот, а, за съжаление, българския народ не е стигнал до онова ниво на разсъдък, което позволява да се задават теми и каузи... Тук се търси пошлото.

Защо си вярваш толкова много?

Най-голямата слава и най-голямата добродетел на всеки човек - вярвайте в целите си, дерзайте, превръщайте целите си в каузи, мечтайте за доброто. Това са нещата, които ще ви дарят с най-голямата вяра в себе си. Няма по-хубаво нещо от това. Вярата в себе си определя силаана духа и те прави онзи великан, който другите, ако ти завиждат, ще ти говорят с усмивка.

Кой трябваше да напусне първи къщата?

Значи, ако аз не бях в номинации и Финдо нямаше тази мисия за спасяване - гаранция, че някоя от двете Златки, вероятно - Черната. Денди и Киро са най-начетените и интелигентни хора в Къщата.

Нидялко, Гала изгони ли те?

Всички ръкопляскаха, просто започнаха новините. Всички казаха - "ти пак доказа, че просто не ти стигна времето".