Гонзо треньор на Левски!

Сухия помощник на Георги Иванов

Левски падна и от Черно море - 1:2 на "Тича", и продължава да играе на приливи и отливи в сезона, когато чества 100-годишния си юбилей. "Сините" ги чака горчив празник, титлата отново е мираж. След фиаското във Варна, очаквано започнаха писанията за поредна смяна на старши-треньора. Тодор Батков вече "сложил дръвника" за Антони Здравков, преговарял с една дузина специалисти, щял да се допитва и до феновете.

Ако се стигне до уволнение на Сухия, то изборът пред адвоката задължително трябва да е само един - Георги Иванов, който би любимия си Левски през уикенда. Да, Гонзо отново начело на "сините", няма друг вариант! Димитър Димитров отказа многократно оферти от Батков, спорно е дали ще се върнат успехите с Мъри Стоилов.

Гонзо изживя труден период в Черно море миналия сезон, но се справи и остави "зелено-белите" в елита. През настоящата кампания доказа на всички, че го бива. И то много. Морето победи Левски и ЦСКА с по 2:1 на свой терен, записа равенства с грандовете ни като гост - 1:1 и 0:0. Черешката на тортата пък бе онова 3:1 за варненци срещу шампиона Лудогорец, отново на крепостта "Тича". Да стигнеш до такъв резултат срещу пишещия история в Европа тим на Кирил Домусчиев е наистина огромен успех.

Георги Иванов спечели респект, треньор е! Левскар е до мозъка на костите си, прекрасен мотиватор. Решението на Тодор Батков трябва да е само едно - Гонзо треньор, но задължително Сухия в щаба му, като помощник. С този тандем Левски пак ще бъде победителят Левски, не губещият през мач-два отбор. Но дали Батков не закъсня? Гонзо подписа нов договор с Черно море, а със сигурност още има горчилка в устата му заради това, че бе пренебрегнат и забравен за юбилейния календар на Левски. Какво ще се случи на "Герена", остава да разберем.