Черноморец без кадрови проблеми срещу Литекс

Спорт

03-12-2013, 10:00

Снимка:

Пресслужба Черноморец

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Акулите изплуваха в по-високи води

Коледни изненади за феновете на "акулите"

"Акулите" ще опитат да повторят в Ловеч добрата си игра от последния кръг

Днес по обед  футболистите на Черноморец заминават за Ловеч, където утре от 18 часа ще изиграят поредния си мач от първенството срещу отбора на Литекс. Вторият тим в класирането на родната А група се намира в чудесна форма и не крие амбициите си да се пребори за място в Евротурнирите, а пътят за там минава през задължителни победи, т.като през сезона борбата за разпределението на челните места е доста завързана.

След победата с 5:0 в последния кръг над Пирин Гоце Делчев, футболистите и треньорския екип на акулите загърбиха малко от проблемите главно от слабата продукция, която представяше отбора в последните кръгове. И точно мачът срещу Литекс идва навреме, за да се види дали наистина Черноморец започва да излиза от налегналата го игрова криза или победата в последния мач е била само моментен проблясък.

Димитър Димитров от доста време насам няма да има сериозни проблеми с контузени състезатели. Проблеми има единствено Карлос Фонсека, който пропуска мача. Останалите са на линия и ще опитат да вземат нещо на негостоприемния стадион в града на люляците.