Светът не иска да повярва! Пол Уокър е жив?! (СНИМКИ)

Сензационната новина се разпространява из мрежата

Милиони са потресени от новината за трагичната смърт на Пол Уокър. Дали защото не искат да повярват или пък търсят сензация, днес интернет гръмна със сензационната и почти невероятна вест – той е жив?!
В чуждестранните медии се разпространява снимка, направена точно вчера, на която ясно се вижда как Пол Уокър, а не негов двойник, дава автограф на почитател, седнал в автомобил.
„Какво говорите, че е починал?! Това е лъжа. Пол е сниман вчера и си е напълно добре. Кончината му е част от снимките на „Бързи и яростни 7″, а това е било част от рекламата на продукцията. Пол ще се покаже в края на филма. Той ще излезе точно от болницата, на фона на парчето „Six-Days“ – това твърди американец, който си залага главата, че лично е видял Пол Уокър в Лос Анджелис.
Много от феновете на звездата, разбира се, приеха новината с огромна радост и дори не подлагат на съмнение това, което е най-голямата им мечта – техният любимец да е невредим.
Други обаче остават скептични по отношение на сензацията, тъй като не вярват актьорът да е толкова коравосърдечен, че да причини подобна мъка на всички, които го обичат само, заради едната реклама.

Друга снимка на мъж в болница предизвика мълвата, че Пол е още жив. В последствие беше отречено, тъй като очите на мъжа не са сини.

 Следващото подозрение бе, че номерът на изгорялата кола е различен от този на поршето, в което актьорът сее качил.
Именно това предизвика огромни надежди у феновете му. Според тях изгорелият автомобил не е този, в който е пътувал актрът.
Доколко това не са просто напразни надежди на фенове, отказващи да приемат, че любимецът им си е отишъл по такъв трагичен начин засега не е ясно.


Факт е, че труповете в колата са били толкова обгорени, че се е наложило да бъдат разпознати по зъбите.
Междувременно още една новина покърти феновете на звездата. Актьорът е стягал сватба с приятелката си, с която е заедно от 2009 година. След случилото се момичето е в тежка депресия и в момента е под грижите на майка си.