Близък до убиеца на Ралица разкрива детайли около причините за смъртта й

Майката на Ралица- Милена, е имала връзка с Петър Петров, преди той да се влюби в дъщеря й, твърди категорично най-добрият приятел на Петър- Антонио Стефанов

Петров е единственият заподозрян за убийството на Ралица Ценова.

„Цялото село знаеше, че той е с Милена. Беше семеен приятел. После се влюби в Ралица и вече не можеше без нея. Майка й не понасяше тяхната връзка и непрекъснато го заплашваше“, твърди Антонио Стефанов.

По думите му Ралица и Петър били заедно от година и половина. „Обичаше я много, няма как да е искал тя да умре. Преди няколко месеца си продаде колата, оръжията, които имаше за лов, искаше да събере пари, за да може да се премести при Ралица в София. Беше решил да наеме квартира, където да живее заедно с нея.

През цялото време Милена се опитваше да ги раздели. Веднъж каза на Ралица: „Предпочитам те мъртва, пред това да си с него!“ Това беше миналата година, двете се бяха скарали много. Тогава Милена събра багажа на Ралица и я изгони от апартамента. Каза й да ходи при Петър, щом толкова много го иска“, разказва Антонио Стефанов пред „Блиц“.

Той твърди, че Петър до последно е искал да направи самопризнания в полицията и да разкаже за отношенията си с Ралица. В същото време обаче приятелят на момичето търсел връзки, защото се страхувал, че ако се предаде доброволно, ще му прикачат убийството на Ралица.
„Първо говори с човек от село, за когото знаеше, че има влиятелни приятели. Закле се, че не той е убивал Ралица, питаше го дали има връзки, искаше да му помогнат, ако се предаде. След това отново позвъни на същия човек от линейката. Това го знам със сигурност, питал е дали ще му помогнат, отново се е заклел, че няма нищо общо със смъртта на момичето“, разказва още Антонио.