Сайт за домашен ремонт грабна награда от предприемаческа борса

Мисия Бургас

04-12-2013, 17:05

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бургас подготвя проекти за милиони, виж какви са

Инициативата се проведе за пръв път

Димитър Вълчев грабна първа награда от пилотното издание на "Младежка предприемаческа борса" за идеята си за интернет платформа, в която лесно откриваш подходящия майстор за домашен ремонтwww.bgbuilderbrokers.com, съобщиха от община Бургас.

Зам.-кметът Красимир Стойчев и зам.-областният управител Евгени Врабчев връчиха наградите от името на Община Бургас , Бизнес Инкубатор - Бургас и Областна администрация.
Второто място е за Живко Димитров и Стефан Кудев от "Търговска гимназия" с тяхната идея за електронно управление на библиотеки чрез създаване на интелигентна информационна система. Трета позиция за Стоян Данкинов и Ангел Стойков. Те предлагат идея за озеленяване на покривни и други свободни пространства.
Част от наградите на "Младежка предприемаческа борса" бяха предоставени от Висше Училище Международен Колеж - Бургас, Бургаска търговско-промишлена палата и от Неправителствена организация "Общество за единство". Публиката категорично избра за "Млад предприемач 2013"  Живко Димитров и Стефан Кудев с  идеята им за електронно управление на библиотеки.