Бял роял и рок до дупка в White Bar (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

05-12-2013, 13:26

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

FULL MAX се завръща в Пловдив! Старата банда ръжда не хваща

Барът готви щур купон за студенти - късмети във фонтан, баница и айран цели два дни

Пловдивската рок банда FULL MAX направи незабравимо завръщане на снощи. След 5-годишно отсъствие момчетата се преродиха до белия роял в White Bar на хотел „Лайпциг”.

Гостите на заведението настръхнаха още с първия звук от китара. Последваха удари от барабани, клавирно включване и хубав мъжки вокал. Прекрасен саунд и светлини допълваха рок картината в нощния клуб.

Бандата се появи в пълен състав - Митко Гюров, Сребрин, Ицо, Пламен и Ицарката. Професионализъм и качествен рок лъхаше от всяка изсвирена нота.

Специално за гостите на White Bar групата изпълни едни от емблематичните парчета на Pink Floyd, Deep Purple, Poison, GunsN' Roses, както и някои авторски песни на бандата.

Следващата сряда в 20.00 часа White Bar отново ще се превърне в рок сцена.

За предстоящия студентски празник пък домакините са подготвили програма изпълнена с много игри, награди и качествена музика. Забавлението ще продължи 2 дни и започва още на 7-ми декември. На 8-ми за доброто настроение на студентите ще се погрижат Irish coffee band и джаз и поп изпълнителката Силвия. За най-големите купонджии ще има вкусна баница с айран за 8-ми и 9-ти сутринта.

Атракция ще бъдат и късметчета, които ще плуват из фонтана. Най-смелите студенти ще трябва да намерят начин да ги извадят от там, за да разберат какво печелят.
Кулминацията на вечерта ще бъде теглене на томбола с големи награди. Още информация вижте ТУК!