Обувките - избор на съвършенство (видео)

Дамите на токчета печелят и привличат повече

Дамите на токчета в бизнеса изглеждат по-уверени, успешни, богати и дори интелигентни. Носят обувки, които ги убиват, защото силата е всичко!

Жените са луди на тема обувки и въпреки че, не признават, обожават погледа на мъж, който слиза надолу...към глезена. Да не забравяме и Закона на госпожа Голд: Ако обувките ва са удобни, те сигурно са грозни.

Когато обувката е тясна каква полза, че светът е широк – да, но явно има полза. Всичко е въпрос на суета. Неслучайно в приказката за Пепеляшка принцът я избира и търси по обувката.

"Ниските обувки са за онези, които се отказват. Ако една жена не може да носи токчета, може ли наистина да завладее света?" Този въпрос задава бизнес дама от Манхатън на страниците на вестник New York Times.

Гладът и сексът са инстинкти. Влияят се най-много от визуални стимули – макар и най-хубавите неща да са невидими за очите и да се усещат само със сърцето! Не е точно така... Факт е, че външният вид въздейства. Женски крак в стилна обувка е повече от секси за всеки мъж, който не може да устои на такава гледка.

Нездравословният, но много секси ток между  7 – 12 см. също впечатлява силния пол.

Според проучване, цитирано от сайта SheKnows "всеки инч се равнява на 789 долара повече годишно, без значение от пола, теглото и възрастта. 6 инча повече, например, означават 4 734 долара по-висока заплата.

Мъжете трябва да внимават с избора на обувки. Жените си правят много изводи, далеч надвишаващи сексуалното привличане, заради това как един мъж се обува.

Визуалните възприятия се свързват директно с подсъзнанието и обикновено подминават мислите.