Ударна музикална програма за Мария Илиева

Три последователни дни с концерти в Лондон и София предстоят на певицата

Декември несъмнено е един от най-натоварените месеци за Мария Илиева. От самото му начало графикът на певицата е пълен, a в следващите няколко дни са изпълнени с пътуване, музика и срещи с феновете.

Веднага след концертите на X Factor в четвъртък и петък Мария заминава за Лондон, където днес, 07.12., има участие в The Fosters Project Club. В сърцето на града ще прозвучат най-големите хитове на българската поп кралица, която ще отпразнува с българите студентския празник. Поканата за участието идва лично от главния редактор на българския вестник във Великобритания "Будилникъ".

Мария няма да има възможност да се разходи в коледен Лондон, защото още на 8-ми сутринта лети обратно към България, където вечерта ще присъства на церемонията по връчването на наградите "Жена на годината" на сп. GRAZIA. Тази година Мария Илиева е номинирана в престижните две категории - "Сцена - музика" и "Личен стил".

На 9-ти декември предстои вълнуващо музикално събитие, в което участие взимат Мария Илиева, Белослава, Любо и Орлин Павлов. Живко Петров събира на една сцена 4-мата изпълнители заедно с музикантите от JP3 и Arena Orchestra с концертмайстор Пламена Жекова. В Зала 1 на НДК ще прозвучат най-големите хитове на певците в изцяло нови аранжименти, както и неочаквани дуети между тях. Билетите за концерта "Ние избрахме музиката" са на цени от 20 до 40лв и могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketpro.