Еротична храна за спалнята

Класическите допълнения към «вкусния» секс

За него/нея сексът е толкова важен, колкото храната и водата. Позната ли ви е тази реплика?
Поставяйте мед само в чая
Заблудата за меда. Да намажеш любовта си с мед и после да го/я оближеш е лоша идея, защото има опасност да залепнете. Пък и неволно да се разсеете покрай мисълта как ще успеете да се изкъпете след това. Има и няколко основни правила, които трябва да се спазват при храните в спалнята. За тях ще стане дума накрая. Бонус, също накрая: кино пример.
„В изкуството еротиката е любов и красота”
А, в спалнята – сметана, шоколад и ягоди!

Позната ли ви е тази реплика от филм „Две мишки паднали в кофа със сметана. Едната бързо се предала и се удавила. Другата обаче, не се предавала, тя се опитвала да се спаси и толкова усърдно махала с крачета, че разбила сметаната и я направила масло. Така тя успяла да стъпи по-нагоре и да излезе от кофата."
И все пак никога не се мажете с масло, а със сметана. Тя е най-хубавата част от млякото и не само...
Намажете малко течен шоколад на местата, където бихте искали партньорът/ката да «опита» повечко. Според въображението си можете да изберете съответното приложение на сметаната и плодовете. Да се храните един друг е простичка и сравнително чиста идея. Най-хубавото на сочните плодове е, че мястото, където ги поставите по телата си, ще изисква доста облизване, за да не остане лепкав сок. Освен това сладкият вкус се свързва с повишено либидо.
Дори да е леден/а като сладолед, запомнете – може лесно да се разтопи

В зависимост от вкуса могат да се използват различни форми, но най-подходящ сякаш е плодовият сладолед на клечка. С него можеш да разхладиш тялото на човека до теб в летните жеги, след което да оближеш сладката част. За да си поиграете през зимните периоди, по-добре първо го обсъдете с вашата любов. В противен случай изненадата може да бъде неприятна, а пожарът в леглото – потушен по бързата процедура.
Шампанско
Изливането на шампанско по голо тяло е еротична класика. След това става за облизване. Все пак, ако на някой му хрумне идеята за френска любов с шампанско в устата, по-добре е да се откаже. Усещането от мехурчетата е доста болезнено.
За безопасността след играта в спалнята
Захарта е храна за бактерии,
така че подобни изпълнения със сладки продукти в спалнята могат да доведат до неприятни инфекции. Излишно е да се казва, че никакви храни не трябва да се пъхат където и да било по нейното или твоето тяло.
Къпането след «вкусен» секс  е особено важно
Ако е възможно, изберете храни, които не изискват потапяне на пръстите, а са в опаковка, от която можеш да изстискаш съдържанието. По-малко цапане и повече хигиена.
Лютите чушки НЕ са добър вариант за секс игри!