„Акулите” с петдневен лагер в „Царско село”

В групата попадна капитанът Ванчо Траянов, който е възстановен от леката травма, която получи в последния мач срещу Любимец

Отборът на Черноморец ще прекара пет дни в лагерна установка в Царско Село. На „акулите” предстоят два мача като гости – съответно утре срещу Левски и в неделя срещу Славия.

Днес група от 18 състезатели замина за столицата, където ще се готви и играе в следващите дни. След мача с Левски в четвъртък обаче отборът няма да се прибира в Бургас, а ще остане в София, където ще се подготвя в полите на Витоша. Черноморец ще тренира на терените в комплекса и ще използва удобствата, които Царско село предоставя за възстановяване.

От групата за мача със „сините” отпаднаха Преслав Йорданов и Янко Георгиев, които лекуват травми, Фонсека който е готов но няма да бъде ползван в мача, както и заболелият от простудно заболяване юношески национал Станислав Дрянов.

В групата обаче попадна капитанът Ванчо Траянов, който е възстановен от леката травма, която получи в последния мач срещу Любимец и със сигурност утре ще вземе участие в мача. Други проблеми в Черноморец няма и отборът е готов за последните си два мача до края на сезона.

Веднага след неделния мач със Славия футболистите на Черноморец ще бъдат разпуснати в зимна ваканция. Те ще се съберат в началото на януари, когато ще им бъде съобщена и програмата за подготвка за решаващите мачове напролет.