„Черноморец” ще спира силната серия на Левски

Двубоят между Левски и Черноморец днес ще се предава директно по News 7 от 16.00 часа

Днес от 16 часа на стадион Георги Аспарухов е двубоят от 22-рия кръг на А група между Левски и Черноморец. Футболистите на Антони Здравков навлизат в отлична форма и може би затова в днешния мач те ще излязат като фаворити. В отбора на сините обаче ще отсъства една от водещите фигури, а именни капитанът Станислав Ангелов. Компания на трибуните ще му прави и младата надежда Антонио Вутов. И двамата пропускат мача поради наказания.

В отбора на Черноморец проблемите са повече, но наставникът Димитър Димитров е измислил със сигурност как да спре сините атаки. В групата за мача попадна Ванчо Траянов, който получи лека контузия срещу Любимец. Отпадат обаче Станислав Дрянов и Фонсека. Въпреки че ще липсват на отбора, тези футболисти има от кого да бъдат заменени.

Този мач ще бъде интересен и от друга гледна точка. В него ще се види дали тактическото надиграване ще бъде водещо или значение за крайния изход ще имат само възможностите на отделните играчи. Във втория случай предимството несъмнено е на страната на домакините, но в първия „акулите” със сигурност ще имат предимство.

Двубоят между Левски и Черноморец днес ще се предава директно по News 7 от 16.00 часа.