Черноморец не успя да спре победната серия на Левски

След загубата от Левски Черноморец запазва 11-то място в класирането, а в неделя играе също в столицата с отбора на Славия

Акулите издържаха само едно полувреме без да допуснат гол на негостоприемния стадион в квартал Подуене. нещо повече, при повече шанс те можеха и да поведат в резултата. Амари имаше една добра възможност още в 1-вата минута, но ударът му от волле мина над гредата. В 28-та пък Манзоро стреля във вратата, а топката бе изчистена близо до страничния стълб.

Очаквано през по-голямата част на мача домакините имаха инициативата, а Черноморец отвръщаше с бързи контри, най-вече чрез Баламанджи, които на моменти всяваха паника сред синята защита. Трябва да се отбележи и добрата игра на бургаската защита и вратарят Ник Дашев, които се справиха с опасни атаки и изстрели на Гаджев и Ларсен Туре.

Второто полувреме премина различно, защото домакините натиснаха още от първата минута и Туре само 6 минути след подновяването на играта с хубав удар в долния ляв ъгъл на Дашев откри резултата. Сините продължиха да нападат и в 62-та Димитър Макриев удвои, след като добре си партнира с Гари Родригес.

До края и двата отбора не направиха нищо запомнящо се, а треньорите използваха правото си на смени, за да включат в играта и други състезатели.

След загубата от Левски Черноморец запазва 11-то място в класирането, а в неделя играе също в столицата с отбора на Славия.