Черната Златка за пореден път се издъни!

Не знае текста на химна

Черната Златка отново се издъни. Като власите в края на Дунава. 
След като почти научи за две години столиците на европейските държави, миналата вечер тя реши да демонстрира висш патриотизъм и да изпее химна на България. Кой знае колко беше репетирала преди това, но явно не е било достатъчно.

Плеймейтката застана гордо до знамето, изкара първите няколко реда вярно и изведнъж се изцепи „Пирин Тракия огрява, над Пирина пламеней, Родино“. Като единствен неин слушател, Лео не разбра грешката, не се сети, че Пирин е планина и няма как да огрее цяла Тракия. А Златка пак се издъни, но дори и не се усети. Дето Слънца, там и Пирин – разлика за нея явно няма.

Останалите съквартиранти обаче бяха доста изумени, когато тя взе да им нарежда който остане последен в понеделник какво да направи. Ако съм аз, ще обиколя Къщата, ще се сбогувам с нея, ще прегърна всяко място, защото тук прекарах едни от най-щастливите си мигове /половината в рев и тръшканици/. Аз я възприемам като свой дом тази къща. Затова толкова я мия и чистя. Чувствам се като у дома си. И знам, че няма начин, но ако можеше, всяка година щях да влизам, защото тук ми е мястото, тук се чувствам истинска и полезна, продължи тирадата си тя.

Златка призна, че ще си открадне някаква вещ от къщата за спомен и другите решиха да направят същото. Милея за всяко шкафче, за всяка изкривена покривка, продължи да реди хвалебствия плейметката. Интересно, ако наоколо нямаше камери, дали щеше да се държи така? Съмнително. Тя съзнава, че това е последният й сезон в предаването и прави какво ли не, за да бъде запомнена от зрителите. Отделно съзнава, че няма и друга възможност да излезе на екран. Пробваха я в едно предаване, но то излезе толкова скучно, че я свалиха от ефир.

Освен това тя преигра в момента, в който каза, че ако спечели наградата, ще я даде за благотворителната си кауза. Това вече е нечестно спрямо другите, които са дошли просто да играят и си нямат никаква кауза.