Горещи емоции и здрави мачове в Зимната лига

Спорт

16-12-2013, 14:49

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зимна лига стартира в Бургас

Осем отбора спорят за „Купа Бъдеще”

Радостно е, че в лигата участват както много обиграни, така и нови отбори - смята известният футболист Симеон Чилибонов

В събота и неделя се изиграха двубоите от втория кръг на Зимната лига на Бургас. В мачовете имаше много динамика, емоции, както и остри единоборства. В някои от срещите зарядът бе толкова голям, а страстите разгорещени, че на моменти прехвърчаха искри, но всичко в рамките на позволеното.

-Радостно е, че в лигата участват както много обиграни, така и нови отбори, които не им отстъпват по качество. Има и известна разлика в класите на някои от отборите, но това е нещо нормално – каза за Burgasutre  организатора на Зимната лига Симеон Чилибонов. За нас като организатори е важно, че се получават хубави двубои, а участниците се горят в играта. Затова и интерест към турнира е голям - завърши бившият халф на "нафтата", Черноморец и Локо София.

След изиграването на срещите от втория кръг, лигата ще има кратка почивка, която е продиктувана от Коледните и Новогодишните празници, а двубоите ще се подновят с мачовете от 3-тия кръг на 4-ти и 5-ти януари.

Ето всички резултати от втория кръг на Лигата§

Чук – Пчелинчо 11:3

Воденицата – Нестле 2:2

Акули – WORDS 1:7

Елеганс – Възраждане 13:6

Естудиантес – Виктори 6:3

Барса – Мастер 6:3

Де Роси Ойл – Бъдеще 6:2

Булдог – Работливите пчелички 4:3

Баумакс – Дъга 3:9

Пийняците – Гимназион 1:3

Организаторите на Зимната лига пожелават на всички участници и привърженици на футбола в Бургас весели Коледни и Новогодишни празници.