Приказка за дясната стълба

Развод ми дай, Радане! Или май Радан определя кой да встъпи в свещения семеен съюз с Кунева, Касим Дал и компания.

Който си замирисва на инцест от километри, ама това е друг въпрос.
Вчера самоотверженият ученик на Командира посече протегната към него ръка на евродепутата, да припомним избран листата на „Синята коалиция“ - Надежда Нейнски.
Та, г-жа Нейнски искала да прави от крупните политически образувания на горепосочените, самостоятелна партия, където те щели да се обезличат. Същевременно пък доносничела и снасяла по медиите инфо за вътрешнокоалиционните разпри в уж демократичното формирование, което пък не било коалиция.
Май отново замириса на листи, уговорки и договорки. Защото пак искаме да наредим, като през 2009-та, Мадам „Йес“ на първо място за предстоящите евроизбори. А дали тя пак ще излъже вързалите се балъци да пуснат за нея – вероятно.
Но по-вероятното е коалицийката за оцеляване на служителката в Комитета на Велко Вълканов да отиде там където я запрати Негово величество избирателят преди само седем месеца – на политическото бунище.
А ако възкръсне мъртвец той е просто едно зомби. Но медиите на Прокопиев се опитват да ни убедят, че снахата на Пръмов била всъщност щерка на дърводелеца от Назарет...
Ко, не?!