Четирима в борба за водещи на "Сблъсък"

София Лайф

17-12-2013, 12:35

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Иван и Андрей напускат "Сблъсък"

Иво Танев, Любомир Жечев, Краси Москов или Юлиян Константинов ще са новите водещи на „Сблъсък“ по TV7

Емблематичните водещи на „Сблъсък" Иван и Андрей отстъпват ринга на нов арбитър в култовото предаване. Кой ще бъде той, ще стане ясно след вот на зрителите. Те ще могат да определят своя фаворит в онлайн гласуване, а посоченото от публиката лице ще заеме позицията на водещ в предаването за постоянно.

Сред претендентите за титуляр са познатото лице от трети рунд на ринга са: „мъжът в черно" - Иво Танев, победителят от първия сезон на "КЪРТИЦАТА" Любомир Жечев, радио-водещият Краси Москов и оперният певец Юлиан Константинов.

Кандидат-водещите ще имат възможност да спечелят сърцето на българския зрител, след като в рамките на два поредни уикенда всеки от тях води по едно издание на предаването. Надпреварата стартира на 28 декември и приключва на 5 януари. Още на 11 януари, за постоянно на телевизионния ринг ще се качи избраникът на публиката.

Във финалното издание на „Сблъсък", в което водещи ще са Иван и Андрей, на 22 декември ще гостуват четиримата претенденти за постоянното място на ринга.

В съботния „Сблъсък" на 28 декември на ринга се изправя радио журналистът Краси Москов. В нестандартната надпревара зрителите ще видят Любо като водещ на „Сблъсък" в неделя на 29 декември, когато темата е „За и против живота на кредит?".

 

На 4-ти януари на мястото на Иван и Андрей ще застане острието на „Сблъсък" Иво Танев, а на 5-и на ринга се качва оперният певец Юлиан Константинов.