Спектакъл-пътешествие обещава тази вечер Музикалното училище

Ако сте се уморили от сивотата на големия град и от родната действителност, направете си едно музикално пътешествие в Европа, зоват талантите

Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф.Панчо Владигеров” в Бургас отново кани любителите на стойностната музика на бутикова проява.

Поредната изненада в афиша на учебното заведение е Коледен концерт – пътешествие, който ще се състои на днес от 19 часа в дома на НХК. С мултимедийния спектакъл публиката ще поеме на една интригуваща виртуална разходка из Европа.

Младите таланти и техните преподаватели ще поведат зрителите из Австрия, Унгария, Германия, Франция, Англия, Испания, Италия и България, на музикално пътешествие с темперамента и ритъма на валса и кадрила, на чардаша и фламенкото, на шансона и канцонетите , в атмосферата на мечти и коледни вълнения. Музиката е от Щраус и Лехар, от Верди и Григ, от Офенбах и Брамс.Това е музика за всички поколения, вечна в своето красиво внушение.

Ако сте се уморили от сивотата на големия град и от родната действителност, направете си едно музикално пътешествие в Европа. Жизнената и цветна атмосфера на едни от най-красивите кътчета на Стария континент ще ви вдъхновят и ще ви подарят едно по- красива Коледа.

В коледната феерия ще вземат участие актьори, певци, балет, хор, ансамбли и духов и струнен оркестри от Музикалното училище в Бургас.

Коледната разходка из музикална Европа е на 18 декември от 19 часа в салона на НХК. Вход свободен.