Черната Златка скочи на Венета Райкова

Златка Димитрова скочи срещу Венета Райкова по време на заснемането на предаването й "Горещо". Тя изрази недоволството си в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво написа на стената си в социалната мрежа Златка:

"И днес е все така актуална темата за отказа ми да излъчат предаването на Венета Райкова. Защо се опитвам да спра епизода с моето участие ? Защото отидох в студиото с мир, усмивка и добри очаквания, а си тръгнах разочарована и потресена от наглостта на водещата.Въпреки моя бунт, нямам представа дали ще го пуснат в ефир, тъй като някои хора вярват в други ценности, различни от моралните, като например рейтинг и пари... Бях поканена там, за да ми се задават въпроси за престоя ми в къщата, но те бяха заменени от жълти, прекалено лични, прекалено болезнени питания, на които аз не съм длъжна да давам отговор, защото и аз имам достойнство и свой свят, който не е нужно да бъде обществено достояние!

Венета не спря да пита за отношенията ми с моя приятел - Миро, бившата му половинка, детето , за фондацията ми с пренебрежение и скептицизъм как събирам пари .Аз й обясних, че организирам събития, а входа от тях е за каузата. Малко е, но е от сърце. Може да не съм способна да правя чудеса, но поне се опитвам, докато други, уж много принципни хора, преследват само и единствено собствения си просперитет. Е, и се очакваше да злословя за моите съквартиранти......и това не стана! Опитваше се да изфабрикува така нещата, все едно съм се възползвала от Боби да спечеля, което е абсурдно.

Самата аз съм изпитала на гърба си болката от това да имаш болен близък...Като цяло въпросите бяха нападателни и с всяка моя дума Венета се опитваше да ме злепостави. Като културен и възпитан човек, изчаках да приключи, за да не напускам студиото й преждевременно.Не знам откъде накъде и със статута на каква, реши, че може да определя как да съществувам, кое да дарявам, кое да продавам и как да постъпвам. Когато върнете поне един човек към живота, ще разберете смисъла на това да се помага ! На думи всеки може, но къде са Ви делата, къде ?! Е, НЕКА ВИДИМ КАК Е МОНТИРАНО ПРЕДАВАНЕТО В 22:10!!!"Снимка на Деня

Щрихи от Плевен