Ани Салич с 13 000 лв. заплата?

Салич поема ново предаване, което ще стартира след няколко седмици и ръководството на Нова тв вярва, че заплащането на брюнетката ще бъде оправдано

Дни преди края на годината Нова телевизия обяви поредния си сензационен трансфер - че топ водещата на Би Ти Ви Ани Салич минава в техните редици.

Според осведомен източник, журналистката ще получава гръмко заплащане в размер на 13 000 лева месечно.

Ани поема ново предаване, което ще стартира след няколко седмици и ръководството на канала вярва, че заплащането на брюнетката ще бъде оправдано с добри рейтингови резултати.

Тя се чувствала недоволна от професионалното си развитие в канала, след като над 10 години била просто говорител на случилото се от деня. Дори високото й месечно възнаграждение не я задоволявало и проблемът не бил финансов. Ани постоянно обмирляла проекти и шансове за изява, но преките й мениджъри почти винаги посичали мераците й.

Салич взела категоричното решение, че напуска медията, след като разбрала, че подготвеното от нея предаване „Вокс попули" няма да види бял свят. По план продукцията трябваше да стартира през изминалия вече есенен сезон, но Би Ти Ви спря предаването, заради слаб пилотен епизод, съобщава Lifestyle.

Не само това обаче била причината, узнахме от приближени. Всъщност, Ани започнала работа по телевизионния проект, без да има уредени каквито и да е авторски права.

Първите епизоди дори били заснети по матрицата на продукцията, но без парафа на праводържателите.

Впоследствие Би Ти Ви започнали да уреждат правата на „Вокс попули", но продуцентите от чужбина надули четворно цената на формата. Така нашенците се оказали категорично да плащат за нещо в пъти по-скъпо и решили, че е по-добре предаването на Салич да не види ефир.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"