Бургас посреща Нова година с Миро и Захари Бахаров

Бургас Лайф

30-12-2013, 16:53

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Модни съвети за Нова година

В първите минути на 2014-а кметът Димитър Николов ще сподели празника с хората, нощуващи в Приюта за бездомни

Миро, нашумялото дуо Ангел и Мойсей и атрактивната поп певица Сани Алекса ще забавляват бургазлии в новогодишната нощ. В празничния концерт на площад "Атанас Сиреков" ще се включи и тийн идолът Богомил.  Актуалният актьор Захари Бахаров, извоювал си звездна слава с култовата крими поредица "Под прикритие" пък ще бъде водещ.

"Цяла плеяда от хитови изпълнители ще радва празнуващите Доброто настроение е гарантирано, тъй като в последните минути на 2013 година бургазлии  ще се забавляват с хитовете на Миро "Губя контрол, когато теб те няма', 'Сувенир", "Август е септември", казаха от общината.

Кметът Димитър Николов отново ще празнува заедно с бургазлии на площада и ще изкаже своите  благопожелания секунди преди да настъпи новата година. В 12.00 небето ще бъде озарено от мощна и пищна заря. Програмата ще продължи с изпълнение ПФА "Странджа". За всички празнуващи на площада ще има баница с късмети и вино.

В първите минути на 2014 година за втора поредна година кметът Димитър Николов ще сподели празника с хората, нощуващи в Приюта за бездомни.