Луд късмет! Млад мъж спечели огромна сума от намерен случайно билет!

27-годишният мъж прибра общо 779 106 долара от билет, намерен на улицата

Невероятен късмет изкара млад мъж от Съединените щати. Той спечели над 750 хиляди долара, след като намерил лотариен билет докато разчиствал последиците от урагана Санди.

27-годишният Марвин Росалес-Мартинес намерил билета докато работел близо до дома си в Хиксвил, щата Ню Йорк. Той помагал в разчистването на последиците от преминаването на урагана Санди, който вилня в Ню Йорк през октомври миналата година. Докато събирал листа от земята, Мартинес забелязал билета. Той го прибрал и го предал в офис на лотарията на Лонг Айлънд.

Младият мъж изцяло забравил за билета, докато един ден в края на тази година не му се обадили организаторите на лотарията. Те му съобщили, че тъй като никой не е потърсил билета повече от година, Мартинес има право да получи печалбата от него. А тя се оказала доста добра – 27-годишният мъж прибрал общо 779 106 щатски долара.

Мартинес, който по рождение е от Ел Салвадор, заявил пред местна телевизия, че възнамерява да си купи къща с печалбата, след което да изпрати известна сума пари и на семейството в родината си.