Рут Колева с бижу на Николета от Несебър в "Музикална академия"

С ръчно изработените й великолепия се кичат популярни личности като Кремена Халваджиян, Веси Бонева, Алекс Раева, Кристина Несторова

Преди време ви разказахме за изключително талантливата студентка по моден дизайн в НБУ - 24-годишната Николета Бинева от Несебър.

Днес младата несебърлийка вече е дипломиран дизайнер, а бижутата й са истиски хит сред софийския хайлайф. Прелест, изисканост и красота искри от ръчно изработените бижута на младата и талантлива Николета от Несебър, на която скоро предстои и защита на магистърска степен в университета.

СНИМКИ НА ТВОРЕНИЯТА ВИЖТЕ ТУК

"Скоро си взех дипломата за бакалавър и офицално съм дизайнер. Готвя се за дипломно ревю, но този път за магистърска степен. Моята тема ще се казва "A dickey" или само "Dickey"(фалшива предница на риза, която се носи под смокинг. Аксесоарът се появява през 1820 г.). Колекцията ще се състои от 12 бели ризи, вдъхновени от мъжката мода. Ревюто ще бъде през февруари в София", разказва пред BurgasUtre Ники.

Сега младата дизайнерка си търси бижутер, при когото да чиракува, тъй като не се срамува да признае, че все още изпитва трудност в изработката на метални частици по накитите. Изключителната й скромност, въпреки успехите, които жънат нейните накити, не й позволява да се хвали кои са последните й клиенти сред столичният елит.

Все пак споделя, че сред последните й задачи е била работата със стилистите на шоуто "Музикална академия".

"Работих със стилистката и моя приятелка Криси Несторова, която обличаше талантите във формата. На самите концерти някои от изпълнителите бяха с мои бижута. Сред тях бе и Рут Колева, която бе ментор в музикалното шоу”, разказва Николета.

С нейни бижута се кичат популярни личности като Кремена Халваджиян, Веси Бонева, Алекс Раева, Кристина Несторова, и др.

Според талантливата дизайнерка прелест и изисканост може да постигнете дори и в семпъл тоалет, стига да имате ефектно бижу.

Добре подбраните и съчетани с облеклото накити може да ви накарат да заблестите, дори и да не сте облечени в най-новите си дрехи.